Contact rapid: 0753 555 800 | In afara orelor de program va rugam sa folositi exclusiv adresa de email.
Open/Close Menu Service GSM Iasi si Accesorii

Noul smartphone lansat de Apple va reprezenta o schimbare radicală.
Conform analistului Gene Munster, noul iphone va fi ceva complet diferit de produsele lansate până acum. El va aduce o schimbare de paradigma, datorită noii tehnologii AR (realitate augmentata) cu care va veni acest smartphone.

Potrivit unor informații neoficiale, iphone 8 va veni cu tehnologie AR, care va fi folosită în special pentru fotografii. La rândul sau, Tim Cook, CEO Apple, a declarat de multe ori că el crede în această tehnologie și o consideră de viitor, scriu cei de la Uber Gizmo.

Munster crede că introducerea acestei tehnologii nu va crește foarte mult vânzările pentru noul iphone, însă va pune bazele unui viitor în care toate produsele Apple o vor folosi. Astfel, impactul folosirii tehnologiei AR, în premieră la un smartphone, va fi uriaș.

Nu este prima data când Apple schimbă radical lumea prin produsele sale. Lansarea primului iphone, acum 10 ani, este considerată un moment crucial pentru dezvoltarea tehnologică.

Inovațiile care au fost aduse de acel smartphone au shimbat radical modul în care oamenii percep comunicarea și rolul unui telefon mobil.

CategoryNoutati GSM

© 2013 - 2017 Service GSM Iasi - Toate drepturile sunt rezervate.

GSMexperts este marca inregistrata. • web design Agentie Web Design