Contact rapid: 0753 555 800 | In afara orelor de program va rugam sa folositi exclusiv adresa de email.
Open/Close Menu Service GSM Iasi si Accesorii

Mult asteptatul Huawei P10 este acum disponibil si in Romania. Anuntul a fost facut oficial, iar telefonul se va regasi la cunoscutele magine online dar si la operatorii de telefonie mobila. P10 are 2 camere principale cu lentile LEICA, ecran de 5.1 inch Full HD, procesor Kirin 960 si baterie de 3200 mAh.

 Mai multe informatii despre Huawei P10

Camera duala
Portretistica remarcabila prin camera duala Leica
Portretele realizate cu ajutorul camerei Leica vor oferi un efect de luminozitate 3D, portrete monocrome incredibil de clare, prin efectul de bokeh alb/negru, si functia de zoom hibrid avansat 2x in micro fotografiere. Experimenteaza prima camera frontala Leica, ce iti va dezlantui creativitatea
Incarcator rapid
Super incarcator – cel mai rapid dispozitiv de reconectare
Huawei prezinta cel mai inovator incarcator rapid pe baza de tensiune si temperatura joase. Incarcatorul are la baza o tehnologie sigura de racire care scade temperatura la incarcare cu 50%. Dispozitivul este prevazut cu 8 seturi de mecanisme pentru racirea termica si 5 straturi de protectie.
Scanner de amprenta

Cel mai personalizat sistem de securitate direct pe telefonul tau. Huawei P10 poate fi deblocat doar de catre tine, prin scanarea amprentei. Asaza degetul pe scanner si deblocheaza telefonul!

Interior
Noul procesor Kirin 960 – Conceput pentru a inova
Cel mai puternic chipset Kirin 960, 4*Cortex A73 2.4GHz + 4*Cortex A53 1.8GHz. Primul Cortex A73 CPU SoC din lume. Primul GPU Mali-G71 Octa-core. Modem de date rapid GSM/UMTS/CDMA/LTE
Design
Estetica incredibila – Un Nou Design, Noi Culori
Huawei P10 combina armonios confortul si estetica, cu o taietura fina de diamant. Huawei P10 se remarca prin suprafete uniforme atat pe fata, cat si pe spate, si are un design perfect plat si subtire, fara reliefari ale camerei in exteriorul carcasei.
CategoryNoutati GSM

© 2013 - 2017 Service GSM Iasi - Toate drepturile sunt rezervate.

GSMexperts este marca inregistrata. • web design Agentie Web Design