Contact rapid: 0753 555 800 | In afara orelor de program va rugam sa folositi exclusiv adresa de email.
Open/Close Menu Service GSM Iasi si Accesorii

BlackBerry nu a mai aşteptat mult după anunţul oficial al lui KEYone şi a dezvăluit un nou handset. Acesta se numeşte Aurora şi va fi lansat pentru început în Indonezia, regiune în care dispozitivele companiei au fost foarte populare, chiar şi după ce majoritatea ţărilor de pe glob au făcut trecerea la Android şi iOS în defavoarea BB OS. Noul BlackBerry Aurora vine cu hardware de medie şi un preţ pe măsură, cu un design deloc ieşit din comun.

Noul dispozitiv vine echipat cu un display de 5,5” cu rezoluţie HD (1280 x 720 pixeli), 4 GB memorie RAM, 32 GB spaţiu de stocare şi cu slot microSD pentru cei care au nevoie de mai mult spaţiu. Chipset-ul ales este Snapdragon 425, un model mid-range potrivit pentru cei care nu îşi doresc să editeze clipuri video sau să ruleze jocuri cu grafică 3D avansată. Noul Aurora este alimentat de un acumulator de 3.000 mAh, iar senzorul foto beneficiază de un senzor cu rezoluţie de 13 megapixeli.

În timp ce hardware-ul modelelor precedente BlackBerry a fost dezvoltat de TCL, pentru Aurora, compania canadiană a ales să realizeze un parteneriat cu firma indoneziană BB Merah Putih. Din acest motiv, sunt puţine şanse ca acest model să apară prea curând în alte regiuni. Software-ul este dezvoltat intern în Canada, sistemul de operare fiind bazat pe Android 7.0, care este echipat cu funcţiile de securitate DTEK.

Scrie un comentariu:

*

Adresa ta de email nu va fi publicata.

© 2013 - 2017 Service GSM Iasi - Toate drepturile sunt rezervate.

GSMexperts este marca inregistrata. • web design Agentie Web Design