Contact rapid: 0753 555 800 | In afara orelor de program va rugam sa folositi exclusiv adresa de email.
Open/Close Menu Service GSM Iasi si Accesorii

Odata cu lansarea lui P10, Huawei a intrerupt tradiţia de a lansa smartphone-uri de top in luna aprilie. Noul flaghsip a fost prezentat in cadrul unei conferinte de presa la Mobile World Congress, in Barcelona şi va ajunge pe piata internationala inainte de sfârşitul lunii in curs. Conform Bruce Lee, vice preşedintele diviziei de dispozitive mobile din cadrul companiei, urmatoarele modele din seria P vor urma exemplul lui P10.

Conform Android Central, Lee a declarat ca planul companiei este sa lanseze toate modelele de top din anii urmatori inainte de Paşte. Acest lucru inseamna ca acestea trebuie sa fie prezentate in mod oficial inainte de inceputul lunii aprilie. intrucât Mobile World Congress are loc in fiecare an la sfârşitul lunii februarie sau inceputul lunii martie, acesta este evenimentul perfect unde Huawei poate face anuntul oficial.

Nu numai ca este pozitionat perfect pentru a asigura lansarea inaintea sarbatorilor de primavara, ci este şi unul dintre cele mai mari evenimente din lume. Aici pot avea astfel acces la dispozitive un numar mai mare de jurnalişti decât la evenimentele dedicate, precum cele care erau tinute anii trecuti in Londra.

Cert este ca cel putin momentan, planul Huawei pentru lansarea de smartphone-uri de top este strâns legat de Mobile World Congress. Acest lucru inseamna ca urmatorul model, care probabil ca va fi numit P11, este programat pentru debut in primavara anului viitor tot in Barcelona.

CategoryNoutati GSM
Scrie un comentariu:

*

Adresa ta de email nu va fi publicata.

© 2013 - 2017 Service GSM Iasi - Toate drepturile sunt rezervate.

GSMexperts este marca inregistrata. • web design Agentie Web Design